soveværelse indretning

Boligindretning | nyt soveværelse

Smalt soveværelse i lejlighed

Med to stuer en suite var vi ret meget i tvivl om, hvorvidt man kunne bruge det ene som soveværelse. Med en baby, der vågnede igen og igen, besluttede vi at afprøve det.

Vores lejlighed er indrettet med to stuer en suite med franske glasdøre i mellem sig. Siden vi flyttede ind i vores 3-værelses i 2015 har vi haft soveværelse i det større rum som også er mere afsides end de andre. Den lille stue har fungeret som syrum, kontor, opbevaring, tørre-tøj-rum i regnvejr og siden vi udvidede familien med Aksel, så også som babyrum med pusleplads. Den store stue har fungeret som, ja stue, med sofahjørne og spiseplads som hovedfunktioner.

Efter utallige overvejelser og gæstevisit med en baby, der vågnede konstant under besøgene, besluttede vi at lave en større omrokering og bytte rundt på de to værelsers funktioner. Oh my, sådan en omrokering tager liiiidt længere tid og lidt flere huller ind og ud af væggene end man lige tror. MEN, det er blevet kanon godt!

TIP Læs DBA Guides artikel om mig og hvordan, jeg indretter med genbrugsfund her.

 

soveværelse indretning

Det store maleri er malet af min far, billedkunstner Lars Pryds. Det viste maleri hedder Simone does her hair -måske kan du spotte kvindeskikkelsen i billedet. Se mere af hans kunst og professionelle virke her. Det gamle karlekammerskab har vi købt billigt af en bekendt. Sengetæppet er fra IKEA og rispapirslampen er fra Pachia.

Den støvede blå farve har fået lov at gå igen flere steder i rummet for at skabe harmoni og sammenhæng og maleriet har fået lov at dominere rummets stemning.

LÆS OGSÅ Tips til at indrette med farver.

 

soveværelse indretning

soveværelse indretning

De store puder på sengen er nogle jeg selv har syet. De måler 65 x 65 cm og inderpuderne er købt i IKEA. Stoffet er købt for et par år siden hos Stof2000 og er en ret fin Missoni-metervare, der giver rummet lidt farvespil.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen