ABOUT

Velkommen til!

eva pryds

Her finder du en blanding af boligindretning, syning, gør-det-selv, genbrugs- og loppefund. Og nårh ja, så hækler jeg også en del.

De senere år har min interesse for boligindretning for alvor fået lov til at udfolde sig. Måske fordi jeg i 2015 skiftede en lille 1-værelses lejlighed med skråvægge ud med en stor lys 3-værelses lejlighed med masser af lysindfald og altan. Lige pludselig blev det muligt at indrette efter andre parametre end opbevaring og praktik.

• • • • •

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og lige om lidt færdig som kandidat i visuel kultur. Jeg har arbejdet med professionel tøjproduktion som konstruktør og syerske for mindre danske brands indenfor både herre- og dametøj.

Som udvikler af visuelt branding-materiale og kreative sy-guides, har jeg fingeren på pulsen indenfor håndarbejde og har samtidig en passion for digitale platforme hvilket jeg blandt andet bruger i min faste job hos Imerco, hvor jeg arbejder med sociale medier, marketing og tekstforfatning.

Jeg er vokset op blandt billed- og tekstilkunst, grafisk design og bøger fra gulv til loft. Det kan jeg (som du nok allerede har fornemmet) ikke komme udenom at have smittet af på mig. Hos mine forældre var og er der altid en tegneblok, et ekstra nøgle garn eller det rette værktøj klar til brug. Sådan er det også hos mig – der er altid plads til nye ideer.

Som du kan høre har jeg gang i mange ting på én gang – simpelthen fordi jeg elsker at lære nyt og bevæge mig indenfor forskellige felter samtidig. Noget af alt det vil jeg gerne give videre til dig, så derfor;

Velkommen til – jeg håber du vil føle dig hjemme og blive inspireret til dit næste projekt!

Følg med i mit daglige univers via Instagram her og hold dig endelig ikke tilbage hvis du vil spørge om noget eller bare sige hej!

Læs et interview med mig her, hvor DBA Guide har spurgt mig om, hvordan jeg agerer genbrugssælger.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen