ABOUT

Velkommen til kreative guides og inspiration til DIY!

eva pryds

Mit håb med denne side er, at du bliver inspireret til at gå i gang med hammer, hæklenål eller symaskine – alt efter, hvad du foretrækker.

• • • • •

Til daglig arbejder jeg med kommunikation og sociale medier hos Imerco, mens jeg på denne side deler ud af guides og inspiration til alverdens kreativ udfoldelse. Med en fortid indenfor særligt beklædning og håndarbejde vil du nok kunne fornemme, at særligt garn, stof og upcycling skinner tydeligt igennem. Jeg håber, du vil føle dig hjemligt velkommen og blive inspireret.

Gå til forsiden her, hvor du kan vælge den kategori, du vil dykke ned i.

Følg med i mit daglige univers via Instagram her, og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du vil spørge om noget eller bare sige hej!

Læs et interview med mig her, hvor DBA Guide har spurgt mig om, hvordan jeg agerer genbrugssælger.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen