juleborddækning
JUL

Julebord i lyse nuancer

Indlægget indeholder reklame. 

Velourblomster, loppefund og en selv-syet dug – årets julebord er en blanding af genbrug, nyt og naturligt!

I år er min dug lyseblå og jeg er vild med nuancen!

Jeg har stylet med rosa detaljer, en snert af natur og en masse genbrugs-guld, for at give den klare blå nuance lidt julet modspil.

julebord borddækning

Metervare som dug

Da jeg så, at Stof2000 Lyngby havde fået nye farver hjem af deres base-vare halvpanama, tænkte jeg; ‘why not?’ til årets juledug. Det er en metervare med en slidstærk vævning, i ren bomuld. Den egner sig godt til duge, pudebetræk, opslagstavler og meget andet. Valget faldt på en lyseblå nuance, så bordet ikke blev for tungt og mørkt.

LÆS OGSÅ Guide til syede julehjerter.

julebord borddækning

Tørrede blomster

Blomster er et udvalg af tørrede stilke, som jeg havde stående. Blandt andet er der velourblomster og tørrede, indfarvede stilke. Bøgegrenene har jeg hentet udenfor og klippet til i passende længder.

TIP Saml løbende tørrede blomster i en krukke eller vase – så har du hele tiden et lille udvalg at sammensætte nye buketter af.

julebord borddækning

Her er tingene fra

De brune tallerkener er af stellet ‘Sonja’ fra Søholm og er alle fundet i genbrug. Det er de lyserøde asietter og vinglassene også.

Vandglassene er købt hos en glaspuster i Venedig på Murano og er noget af det første min kæreste (nu; mand!) og jeg købte sammen.

Servietter og karameller er fra Søstrene Grene, bestik er genbrugs-sølvtøj og steak-knive fra Raadvad.

julebord borddækning

Hvis du selv vil sy en dug

Dugen er valgt som metervare hos Stof2000 Lyngby, som har sponsoreret stoffet til mit julebord – heraf markering af indlægget som annonce.

Oplægning og kantning (så det blev til en dug, og ikke bare et stykke stof) har jeg selv stået for. Oplægningen eller kantningen er lavet efter samme fremgangsmetode, som når jeg syr stofservietter – find guiden til at sy skarpe hjørner og prof finish her.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen