Borddækning jul
JUL

Julens fineste borddækninger

En smuk borddækning til jul er et must i december. Få inspiration til hvordan din skal se ud her

Feminin, farverig eller naturlig – der er masser af inspiration at hente til fine borddækninger.

Tit ender borddækning med at være noget man klarer i sidste øjeblik. Men med bestemte temaer, eller ideer for øje, kan man nemmere skabe en sammenhængende stemning omkring middagen.

Her har jeg fundet andres bud på de fineste af slagsen – fyldt med gode ideer til, hvordan du selv kan dække smukt op for dine gæster.

 

royal copenhagen julebord
Royal Copenhagen

Melodiske, fine detaljer

Oh Lands borddækning for Royal Copenhagen er fyldt med fine detaljer, der leger med musiske detaljer, nostalgiske hverdagselementer og ideer, man snildt kan låne til sin egen borddækning. Se hvordan det fine bånd er flettet i tallerkenens blondekant, hvordan klassiske Irma-viskestykker agerer stofservietter og ikke mindst de skønne smøreknive, der emmer af barndom på landet. Alt sammen mikset med farverige glas, forskelige stel dekoreret med alt fra blomster til julegran.

 

borddækning jul
@elineengen

Isblå og varm brum

Enorm smuk og let borddækning, der byder vinteren velkommen. Jeg er vild med de naturlige slanke grene med bær i brunlige nuancer, sat sammen med de lyseblå detaljer. Jeg ønsker mig allerede en blå glas-kande magen til den der er på bordet, en lyseblå dug og kobber-farvede julekugler, og, og…

borddækning jul
@monsterscircus

Flyvende trompet

En skøn idé at lade en trompet der blæser blomster, være årets blomst på julebordet. Samspillet mellem lysestager i messing og trompeten i guld, samt hortensiaer i støvet bourdeaux og stofservietterne, gør borddækningen fuldendt.

LÆS OGSÅ Guide til syede julehjerter.

Borddækning jul
Atablestory.dk

Lyserøde nuancer

Næsten forårsagtigt kan dit bord pyntes til jul. Vælg friske blomster i orange og lyserøde toner og brug høje slanke stearinlys i forskellige pastelfarver til at understrege stemningen.

borddækning jul
@indretmagazine

Rosa og bourdeaux

En smuk farvekombi der er feminin og lysner julen op. Jeg er vild med konfetti-cirklerne i forskellige farver og størrelser samt juleroserne som kuvert-pynt. Ikke umuligt at låne ideer fra denne borddækning…

LÆS OGSÅ Tips til at indrette med farver.

 

julebord borddækning

Pastelfarvet julebord

Lyseblå dug, lyserødt glas-service og spiselig pynt – mere skal der egentlig ikke til for at skabe et lyst og trendy julebord. I små vaser er tilsat bourdeaux tørrede blomster, røde velourblomster og kobber-farvet asparagus. Bøgegrene er plukket i naturen, mens sølvfarvede karameller pynter indtil de bliver spist!

 

borddækning jul
@nicolakraghriis

Klassiske julefarver

En sikker julevinder er kombinationen af rød, blå og hvid. Man behøver ikke have Royal Copenhagen-stel for at bruge borddækningen her, som inspiration. Hvid dug, servietter med blå blomster og friske røde blomster kan gøre tricket.

 

julebord juleborddækning julepynt
@evapryds

Naturlig julemagi

Julebord inspireret af naturens farver og materialer. Klart glas, brunlige naturlige elementer og et strejf af guld i form af løberen i gylden tyl danner ramme om et julebord der er afdæmpet og underspillet julet. Måske kan bordet også inspirere til nytårsborddækning?

Se flere billeder af denne borddækning i indlægget her.

 

borddækning jul
@rikkegraffjuel

Grøn og natur

Drop dugen og lad dit spisebord (i træ) stå rent frem. Pynt bordet med grankogler, grene fra naturen og hele valnødder. Hold servietter og glas i grønne nuancer. Især ideen med de små brunkage-mænd bundet om servietten er et fint indslag.

FØLG MED På Instagram her.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen