borddækning jul
JUL

Julens fineste borddækninger

En smuk borddækning til jul er et must i december. Få inspiration til hvordan din skal se ud her

Feminin, farverig eller naturlig – der er masser af inspiration at hente til fine borddækninger.

Tit ender borddækning med at være noget man klarer i sidste øjeblik. Men med bestemte temaer, eller ideer for øje, kan man nemmere skabe en sammenhængende stemning omkring middagen.

Her har jeg fundet andres bud på de fineste af slagsen – fyldt med gode ideer til, hvordan du selv kan dække smukt op for dine gæster.

borddækning jul
@elineengen

Isblå og varm brum

Enorm smuk og let borddækning, der byder vinteren velkommen. Jeg er vild med de naturlige slanke grene med bær i brunlige nuancer, sat sammen med de lyseblå detaljer. Jeg ønsker mig allerede en blå glas-kande magen til den der er på bordet, en lyseblå dug og kobber-farvede julekugler, og, og…

borddækning jul
@monsterscircus

Flyvende trompet

En skøn idé at lade en trompet der blæser blomster, være årets blomst på julebordet. Samspillet mellem lysestager i messing og trompeten i guld, samt hortensiaer i støvet bourdeaux og stofservietterne, gør borddækningen fuldendt.

LÆS OGSÅ Guide til syede julehjerter.

Borddækning jul
Atablestory.dk

Lyserøde nuancer

Næsten forårsagtigt kan dit bord pyntes til jul. Vælg friske blomster i orange og lyserøde toner og brug høje slanke stearinlys i forskellige pastelfarver til at understrege stemningen.

borddækning jul
@indretmagazine

Rosa og bourdeaux

En smuk farvekombi der er feminin og lysner julen op. Jeg er vild med konfetti-cirklerne i forskellige farver og størrelser samt juleroserne som kuvert-pynt. Ikke umuligt at låne ideer fra denne borddækning…

LÆS OGSÅ Tips til at indrette med farver.

borddækning jul
@nicolakraghriis

Klassiske julefarver

En sikker julevinder er kombinationen af rød, blå og hvid. Man behøver ikke have Royal Copenhagen-stel for at bruge borddækningen her, som inspiration. Hvid dug, servietter med blå blomster og friske røde blomster kan gøre tricket.

borddækning jul
@rikkegraffjuel

Grøn og natur

Drop dugen og lad dit spisebord (i træ) stå rent frem. Pynt bordet med grankogler, grene fra naturen og hele valnødder. Hold servietter og glas i grønne nuancer. Især ideen med de små brunkage-mænd bundet om servietten er et fint indslag.

FØLG MED På Instagram her.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen