borddækning jul

Julens fineste borddækninger

En smuk borddækning er et must i julemåneden. Få inspiration til hvordan din skal se ud her

Feminin, farverig eller naturlig – der er masser af inspiration at hente til fine borddækninger.

Tit ender borddækning med at være noget man klarer i sidste øjeblik. Men med bestemte temaer, eller ideer for øje, kan man nemmere skabe en sammenhængende stemning omkring middagen.

Her har jeg fundet andres bud på de fineste af slagsen – fyldt med gode ideer til, hvordan du selv kan dække smukt op for dine gæster.

borddækning jul

@elineengen

Isblå og varm brum

Enorm smuk og let borddækning, der byder vinteren velkommen. Jeg er vild med de naturlige slanke grene med bær i brunlige nuancer, sat sammen med de lyseblå detaljer. Jeg ønsker mig allerede en blå glas-kande magen til den der er på bordet, en lyseblå dug og kobber-farvede julekugler, og, og…

borddækning jul

@indretmagazine

Rosa og bourdeaux

En smuk farvekombi der er feminin og lysner julen op. Jeg er vild med konfetti-cirklerne i forskellige farver og størrelser samt juleroserne som kuvert-pynt. Ikke umuligt at låne ideer fra denne borddækning…

LÆS OGSÅ Tips til at indrette med farver.

Borddækning jul

Atablestory.dk

Lyserøde nuancer

Næsten forårsagtigt kan dit bord pyntes til jul. Vælg friske blomster i orange og lyserøde toner og brug høje slanke stearinlys i forskellige pastelfarver til at understrege stemningen.

borddækning jul

@nicolakraghriis

Klassiske julefarver

En sikker julevinder er kombinationen af rød, blå og hvid. Man behøver ikke have Royal Copenhagen-stel for at bruge borddækningen her, som inspiration. Hvid dug, servietter med blå blomster og friske røde blomster kan gøre tricket.

borddækning jul

@rikkegraffjuel

Grøn og natur

Drop dugen og lad dit spisebord (i træ) stå rent frem. Pynt bordet med grankogler, grene fra naturen og hele valnødder. Hold servietter og glas i grønne nuancer. Især ideen med de små brunkage-mænd bundet om servietten er et fint indslag.

FØLG MED På Instagram her.