plantevæg billedvæg

Brug børnekunst i indretningen

De bedste ideer til hvordan børnetegninger kan inddrages i indretningen

Skønne børne-kreationer er unikke – her får du inspiration til at inkorporere ungernes ting i hjemmet.

Det er lidt synd, at ting som ens børn har lavet, ofte ender i en skuffe eller i en kasse på loftet. Derfor har jeg samlet en bunke virkelig fine ideer til hvordan børnekunst kan inddrages og fremhæves på bedste vis i indretningen.

Se med herunder og bliv inspireret til at indtænke børnenes kunst på nye måder.

 

boerne krea

Buket på væggen

Arhmen, se lige, hvor fine disse udklippede blomster i orange vase pynter på væggen. Genialt med kreationer, der ikke blot er firkantede, men som tilføjer lidt organisk form til stuen – det spiller godt sammen med nips og bøger i skøn forening.

Foto: @s.issel

 

hama perler guirlande

Som perler på en snor

…bogstavelig talt – saml en bunke af Hama-perlepladerne og hæng dem op som en guirlande. Sortér eventuelt pladerne i temaer, og lad dem udgøre pynt oplagte steder i boligen, som her hvor madvarer er samlet og hængt op i et køkken. Blomster eller stjerner kunne eksempelvis hænges op i et vindue i stuen eller soveværelset.

Foto: @frkfriis

 

billedvæg børn

Salonophængning af ungernes kunst

Lad en udvalgt væg i hjemmet danne udgangspunkt for dit barn (eller børns) kunstneriske udfoldelser og brug væggene til at vise en masse frem samtidig. Skifter du ud løbende, er der noget nyt og spændende at gå på opdagelse i – både for unge og gamle!

Foto: @millea10

 

frugt kunst

Brug køkkenlågen til udvalgte værker

Udvælg én køkkenlåge som bruges til at vise dit barns favoritværker. De tre frugter her er skønne og passer så fint ind i køkkenets øvrige setting.

Foto: @janahoegh

LÆS OGSÅ Tips til at indrette med farver.

 

børnetegning

Børnetegninger som bøger

Saml tegninger fra bestemte perioder og få dem bundet ind som bog. Det giver en ret sjov fornemmelse af udvikling hos barnet hvis du sørger for flere bøger fra forskellige tidspunkter i deres liv. Du behøver ikke gemme ALLE tegninger, men kan udvælge efter dem der er bedst.

Foto: @evapryds

 

planteskilte diy

Tegn en tomat

Lad ungerne illustrere hvilke planter I forspirer – det er en virkelig fin måde at lave planteskilte på, og tilmed sjov for de små at følge med i når de grønne spirer titter frem.

Foto: @silleingemann

 

børnekunst på væggen

 

Inddrag børnetegninger i billedvæggen

Ram værkerne ind og lad dem smelte sammen med grafiske værker eller andre motiver på din billedvæg. Det tilføjer et personligt islæt og understreger vigtigheden af at ungerne har tegnet til dig.

Foto: @_linelykke_

børnekunst

børnekunst origami diamant

Børnetegninger som origami ornamenter

Fold diamanter af tegningerne og miks med glitter-papir. Du kan også udstandse eller klippe ensartede cirkler af tegningerne, for herefter at lime dem sammen så små bolte dannes. Sæt en snor i og hæng op på et par forårsgrene. Skøn måde at bruge herlige kruseduller-streger på.

Foto: @evapryds og @tiny.showroom

 

plantevæg billedvæg

Vælg et anderledes lærred

I stedet for altid at ramme firkantet ind, eller male på firkantede lærreder, så lad dit barn give den gas på et rundt, trekantet eller femkantet lærred. Når du så hænger det op, vil de forskellige former skabe dynamik på billedvæggen.

Foto: @evapryds

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen