ABOUT

Hej og velkommen!

eva pryds

Her finder du en god blanding af boligindretning, syning, gør-det-selv, genbrugs- og loppefund. Og nårh ja, så hækler jeg også en del.

Jeg har før flirtet med det her med at have en blog men er aldrig sådan rigtig kommet i gang. Hvad dælen skulle jeg dele ud af… Derfor kan jeg ikke prale af at være en af de der megaseje bloggere der har eksisteret i mange år og som har delt ud af personlige op- og nedture. Egentlig er jeg et ret privat menneske og kan godt lide at kunne “lukke døren og være i fred”. Men med stigende interesse og respons på projekter og kreativ udfoldelse via min Instagram-profil giver jeg det et forsøg. Måske det med blogmediet alligevel kan give mening? Nu prøver jeg i hvert fald.

• • • • •

De senere år har min interesse for boligindretning for alvor fået lov til at udfolde sig. Måske fordi jeg i 2015 skiftede små et-værelses ud med en stor lys 3-værelses lejlighed med en altan. Så får man lige pludselig mulighed for at kunne indrette efter andre parametre end opbevaring og praktik.

Jeg er vokset op blandt billed- og tekstilkunst, grafisk design og bøger fra gulv til loft. Det kan jeg ikke komme udenom at have smittet af på mig. Selv er jeg uddannet beklædningsdesigner og kan syhåndværket (indenfor beklædning) mere eller mindre til perfektion. Design og syning fylder en stor del af mine kreative udfoldelser og vil også være en del af indholdet her på sitet.

Velkommen til – jeg håber du vil føle dig hjemme!

Følg med i mit daglige univers via Instagram her og hold dig endelig ikke tilbage hvis du vil spørge om noget eller bare sige hej!